Västerviks Teater och Konferens

Black Sabbath

The End Of The End

Den sista turnén från bandet som smidde ljudet av metall. Den 4 februari 2017 stog bandet på scenen i Birmingham, den stad där allt började, för att spela den 81: e och sista konserten på The End-turnén och dra ner gardinen på en karriär som sträckte sig över ett halvt sekel.
Den utsålda konserten markerade kulminationen på en turné som hade sett dem spela för drygt en miljon fans på arenor över hela världen. Sedan starten 1968 skapade de ett ljud som skulle utgöra grunden för tungmetall och påverkade band över hela världen – ett inflytande som fortfarande känns till idag.

Den här filmen ger fans ett intimt inblick i bandets relationer Dom skämtar med varandra, med både individuella och gruppminnen från Ozzy Osbourne, Tony Iommi och Geezer Butler.

Bandets lojala efterföljare spänner över generationer och det här är möjligheten för unga och gamla fans att träffas och se hur pojkarna från Birmingham gör vad de gör bäst, nästan 50 år efter att de började. Detta är det sista ordet från det största metalbandet genom tiderna.

Köp biljetter här!

Detaljer

Datum: 2017-10-27
Tid: 20:00
Plats: Västerviks Stadsteater
Pris: 295:- ink.service avg och garderob