Västerviks Teater och Konferens

Running Out Of Time

Running out of time är en nycirkus-, musik- och dansföreställning som tar avstamp i vårt moderna samhälles relation till tid.
En poetisk föreställning som frågar vad vår ständiga strävan efter mer, bättre och snabbare gör med oss, våra relationer och vår värld.
I vårt högteknologiska samhälle lider vi inte längre brist på resurser, utan istället är det en ny knapphet som vuxit fram: tidsbristen.
Vart springer vi? och varför? och vad händer om vi faktiskt stannar upp? När stressrelaterade sjukdomar ökar, ekosystem kollapsar och naturresurser sinar, vill vi undersöka: skulle det vara möjligt att förändra världen genom att förändra vår relation till tiden?

På golvet och i luften tar scener form som fragment av det samhälle vi lever i och det vi skulle kunna ha.
Med luftakrobatik, cornflakes, livelooping, andhämtning, stressbeat, svävande ljudlandskap och unika instrumentkombinationerskapas alternativa rytmer till klockan.

Vi bjuder in till ett rum i glappet mellan dåtidens identifikation och framtidens planering. Tillsammans utforskar vi tidens gränser och långsamhetens dans och förnimmer att allt kan vara annorlunda.

Biljetter köper du här! – Eller på Direkten, Storgatan 19.

Detaljer

Datum: 2018-05-03
Tid: 19:00
Plats: Västerviks Stadsteater
Pris: