Konferens - Västerviks Teater & Konferens

Vilken typ av möte du vill ha? Vi erbjuder luftiga lokaler med modern teknik, personlig service och fantastisk tillgänglighet.

I en tid där det kan vara svårt att ha fysiska möten i små lokaler på grund av oro för smittspridning har vi möjlighet att ta emot er i stora och luftiga lokaler. Här finns det gott om plats för att sprida ut gästerna och en stor foajé. Vi anpassar möbleringen helt efter era önskemål och behöver några finnas med digitalt går det givetvis utmärkt.

Ta kontakt med oss så pratar vi om hur vi kan göra ert möte eller utbildning så säker och bra som mögligt!

Att konferera här på Västerviks Teater & Konferens innebär att ni befinner er mitt i centrum med nära till havet, parkeringar, restauranger och resecentrum. Vi erbjuder cateringservice från hela stadens olika matkreatörer.


Vi har konferenslokaler för upp till 343 personer, modern teknik och kunnig personal. 

Image
Image
Image

Stegeholms Slottsruin

Slottsruinen är en fornminnesmärkt byggnad från 1300-talet. Det är en väldigt speciell och exklusiv arena i stadens vackraste läge.

Här hålls noga utvalda arrangemang för 300 – 1600 besökare. Kontakta oss för mer information om hur man får tillgång till att arrangera i Slottsruinen.

Västerviks Teater & Konferens

Att konferera här på Västerviks Teater & Konferens innebär att ni befinner er mitt i centrum med nära till havet, parkeringar, restauranger och resecentrum.

Vi har konferenslokaler för upp till 343 personer, modern teknik och kunnig personal.

Image

Västervik Teater & konferens

Spötorget 1, 59330 Västervik
teaterkonferens@vastervik.se
0490-25 56 80