Schappet - Västerviks Teater & Konferens

Hos oss bokar du lokaler för möten, fester eller evenemang av olika slag. Vi kan också hjälpa till med helhetslösningar, evenemangsservice och catering. Hör av dig med dina behov eller idéer så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Schappet
En flexibel lokal precis vid vår entré. Här serverar vi ofta konferensfika eller Teatercafé då den öppnar med skjutvägg och stora dörrar mot foajén, men har också skjutvägg mot anslutande "Kornet" och när man öppnar helt blir alla samlingslokaler tillsammans en öppen yta för tex fikamingel, dans eller mässa. 

Konferensfika hos oss kan se väldigt olika ut. Vi har ett baspris med kaffe/te, smörgås eller fikabröd. Men vill du göra något extra med din konferens och har egna önskemål så tittar vi på det tillsammans efter era önskemål och budget. Vi jobbar med många olika leverantörer i staden, då vi inte har eget kök.

Lokalen kan också utrustas med mobil anläggning och storbildstv och användas som konferenslokal och eller grupprum. 

Image

Kommande evenemang

Västerviks Teater & Konferens

Att konferera här på Västerviks Teater & Konferens innebär att ni befinner er mitt i centrum med nära till havet, parkeringar, restauranger och resecentrum.

Vi har konferenslokaler för upp till 343 personer, modern teknik och kunnig personal.

Image

Västervik Teater & konferens

Spötorget 1, 59330 Västervik
teaterkonferens@vastervik.se
0490-25 56 80